"El ciclista"

Conegut durant molts anys com " El ciclista ", avui en dia és conegut més enllà de la comarca de l'Alt Penedès per la seva cuina catalana, carns a la brasa, i per un dels trets característics més important: Les calçotades.

 

Lloc de reunió de ciclistes, treballadors, famílies, amics... El Restaurant Can Vidal va obrir les seves portes l'any 1965, quan el ja retirat ciclista professional, el Sr. Josep Vidal Porcar i la seva dona, la Sra. Ramona Goded Bescós van decidir obrir una petita bodega on en un principi només vendrien vi.

 

Al cap d'un temps, amb només dues taules i una petita cuina van començar a donar alguna cosa per menjar a la clientela que estava de pas.

 

Llegiu-ne més

José Vidal Porcar

jose-vidal-porcar 

Campió de Catalunya de Principiants 1946 i ferma esperança en l'estrellat ciclista.

 

(Extret de diversos retalls de diaris de l'any 1947).

Consecutius triomfs dels nostres corredors locals que comencen a incrementar en nombre:

 

Dia 17 de juliol: Vidal, nètament destacat amb dos minuts d'aventatge sobre el seu inmediat seguidor, va guanyar la cursa que va organitzar el C.C.Provensalenc.

 

 

Llegiu-ne més

Els quatre herois

Masip, Vidal Porcar, Cristobal Garcia y Carlos

 

Els independents van partir ansiosos de glòria. En els primers Kilòmetres ja veiem com s'escapen del grup principal Vidal Porcar primer, Jarque després, fent també els seus mèrits, Montaña, Parra y Julián Martín. Aquest s'ho pren molt a la valenta i s'adjudica destacat la primera prima de la carrera.

 

El nostre cotxe d'equip es va quedar uns moments darrera del grup principal...

quatre-herois small


Llegiu-ne més

La història en imatges

historia-imatges

 

Diuen que "una imatge val més que mil paraules". Les imatges de la nostra història son símbol de patiment, esforç i constància per assolir un objectiu.

Facebook  Instagram

Copyright© 2014 - 2023 Restaurant Can Vidal-Ramos  | Avís Legal |  Dissenyat per Imagium Imagium

Gaudeix de xarxa sense fils a tot el restaurant  Wifi